Detartrajul și periajul profesional

Detartrajul și periajul profesional – Soluția pentru dinți curați și sănătoși

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   DETARTRAJUL ȘI PERIAJUL PROFESIONAL – SOLUȚIA PENTRU DINȚI CURAȚI ȘI SĂNĂTOȘI

   Din momentul în care începem să ne spălăm pe dinți, ni se spune să o facem de două ori pe zi, cel puțin, pentru a obține cele mai bune rezultate de igienă orală. Pe lângă acest obicei, am auzit că trebuie să folosim ața dentară de cel puțin o dată pe zi și să ne programăm la o verificare dentară o dată la 6 luni pentru a avea dinții și gingiile sănătoase. Însă, chiar dacă toate acestea sunt corecte, sunt încă multe persoane care subminează importanța unei îngrijiri orale adecvate.

   Continuăm să auzim că unii dintre cei dragi nouă au suferit o extracție dentară sau un tratament de canal din cauza cariilor dentare. Dacă acordăm prioritate îngrijirii orale adecvate, acest lucru nu s-ar întâmpla.

   Când vorbim de decolorarea dinților, știm cu toții că anumite alimente și băuturi acide ne pot păta dinții. Însă, în afară de a fi funcționali pentru a-și îndeplini sarcina principală – rolul masticator prin mușcarea, sfâșierea sau mestecarea alimentelor – dinții mai curați și mai sănătoși ne fac mult mai încrezători în forțele proprii.

   Dantura persoanelor care nu urmează o rutină sănătoasă de îngrijire orală tinde să acumuleze placă bacteriană care formează depuneri dure de tartru, ce nu pot fi îndepărtate prin periaj obișnuit. Nu numai că acest lucru este dăunător, dar poate duce la sângerări și inflamații la nivelul gingiilor.

   Dacă dorești ca dinții tăi să fie mai curați și mai sănătoși, programează-te la un tratament de detartraj și periaj profesional în cadrul clinicii stomatologice VelvetDental București.

   La ce să te aștepți?

   Detartrajul și periajul profesional reprezintă o procedură dentară foarte comună pentru a reduce riscul de afecțiune gingivală sau pentru a opri agravarea acesteia. Prima etapă de detartraj implică folosirea unui aparat cu ultrasunere pentru a înlătura depunerile de placă bacteriană și tartru din jurul dinților și sub linia gingivală. Apoi, urmează lustruirea dinților, un proces care înlătură petele de pe dinți, însă, care și netezește micile imperfecțiuni cu textură aspră de pe suprafața dinților, pentru a obține un aspect mai curat al danturii.

   Odată ce această procedură dentară este finalizată, medicul dentist poate aplica o cantitate mică de fluor pentru protecția suplimentară a dinților.

   Detartrajul și periajul profesionist sunt menite să completeze o rutină adecvată de igienă orală zilnică și nu trebuie să înlocuiască periajul de două ori pe zi. Prin urmare, sfătuiește-te cu medicul tău dentist cât de frecvent trebuie să mergi la o sedință de profilaxie.

   Scapă de tartru dentar printr-un detartraj cu ultrasunete fără durere la Clinica Stomatologică premium VelvetDental București!

   Prețuri

   DETARTRAJ + PERIAJ PROFESIONAL 250 LEI

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.