Laborator tehnică dentară

Laboratorul nostru prelucrează manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potrivește fetei, zâmbetului și personalității tale. Efectuat corect acesta arată și este perceput ca dinte natural.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   Laborator tehnică dentară București

   Practic, dacă întrebați orice stomatolog specializat în cosmetică dentară de talie mondială, “Care este singurul lucru, care adăugat practicii dumneavoastră v-ar aduce rezultatul muncii la un nivel superior?” cel mai probabil vă raspunde “Să am un tehnician dentar specializat lucrând lângă mine. M-ar ajuta să am o estetică și un control mai bun care ar depăși o relație externă cu un laborator.”

   Pentru a obține un rezultat estetic optim, echipa de tehnică dentară trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce este artistic posibil și funcțional corespunzător. De aceea, avem laborator propriu de tehnică dentară și tehnicieni experimentați și talentați. Un tehnician dentar ceramist este un artist foarte priceput care modelează, pictează, sculptează și supune arderii materialele ceramice dentare. Un tehnician dentar ceramist trebuie să aibă ani de pregătire în arta și știința cosmeticii dentare, ceramicii, porțelanului și a materialelor aferente. Rezultatul vizual al oricărei transformări cosmetice dentare este rezultatul final nu numai al stomatologului specializat în cosmetică dentară, dar și al tehnicianului dentar.

   Ceea ce mulți pacienți nu înțeleg este că, pentru a avea o replică frumoasă a unui dinte natural, fiecare dinte are parte de un design absolut special, unic, și este făcut de mână. Fiecare dinte este ca o sculptură – o mică operă de artă. Dinții pot fi sculptați pentru a rezulta o forma mai masculină, sau un zâmbet mai feminin, sexy sau sportiv.

   Află mai multe despre “avantajele coroanelor ceramice pe suport de zirconiu” realizate prin frezare computerizată.

   Laboratorul nostru prelucrează manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potrivește fetei, zâmbetului și personalității tale. Efectuat corect acesta arată și este perceput ca dinte natural.

   Află detalii și despre implantul dentar și intervenția chirurgicală la clinica stomatologică VelvetDental.

   Despre Laboratorul de Tehnică Dentară VelvetDental din București

   Cât de importantă este prezența unui laborator de tehnică dentară în cadrul cabinetului stomatologic sau al unei clinici de stomatologie?

   În cazul medicinei dentare este foarte important rolul jucat de laboratorul de tehnică dentară, acolo unde se realizează efectiv coroanele și punțile dentare, fațetele ceramice, diferite proteze dentare etc. Acesta este evident responsabil de calitatea lucrării protetice, de cât de repede pacientul beneficiază de ea, de numărul ședințelor la care este supus acesta. Într-o ultima instanță, contribuie decisiv la plăcerea pacientului de a avea o lucrare frumoasă și perfect funcțională, cu un efort minim.

   După tratamentele efectuate în cabinet, medicul amprentează câmpul protetic. Prin această metodă înregistrează poziția dinților, a gingiei și a bonturilor dentare ce vor susține viitoarea lucrare. De aici înainte, implicarea laboratorului dentar este definitorie pentru rezultatul final, tehnicianul preluând amprenta trimisă de medic, transpunând într-un model de ghips formele din gura pacientului.

   Astfel, prezența unui laborator de tehnică dentară în imediata apropiere sau chiar în cadrul cabinetului stomatologic este de mare ajutor pentru medicul stomatolog, deoarece relația cu tehnicianul este mult mai facilă, aspectele de mai sus și eventualele probleme putând fi mult mai ușor soluționate. În plus, în cazul lucrării de ceramică, spre exemplu, se elimină o ședință deoarece, după adaptare, lucrarea trebuie dusă înapoi la laborator pentru o ultimă ardere, faza de glazură. Dacă accesul la laborator este rapid, această fază este consumată în aceeași ședință, iar dumneavoastră, că pacient, vă puteți bucura mai repede de produsul final. Desi, ca pacient aveți mai rar contact cu laboratorul dentar, acesta este foarte important pentru satisfacția personală, cât și pentru prestigiul medicului.

   Care sunt facilitățile oferite de Laboratorul clinicii stomatologice VelvetDental?

   Dotările de ultimă generație, spațiul generos, experiența îndelungată și tehnicienii dentari bine pregătiți sunt fară îndoială câteva componente esențiale care stau la baza performanțelor și calității oferite de Velvet Laborator pacienților.

   Tehnicienii dentari din Velvet Laborator acoperă toate subramurile pe care le presupune activitatea de tehnică dentară: turnarea modelelor, a metalului, aplicarea ceramicii, realizarea protezelor dentare și alte servicii specifice.

   Distincția pe piață tehnicii dentare din Romania vis-a-vis de calitate o face fară îndoială omul și tehnologia.

   Velvet Laborator susține performanța prin tehnologia CAD – CAM – robotul tehnicii dentare moderne, care înlocuiește cu mare succes câteva faze umane, de lucru, în realizarea danturii ceramice pe suport de zirconiu, materialul viitorului.

   Ce lucrări dentare sunt realizate în laboratorul de tehnică dentară VelvetDental?

   Topul celor mai solicitate lucrări dentare în Velvet Laborator sunt:

   • Coroane dentare din ceramică pe suport de zirconiu
   • Coroane dentare din ceramică pe suport aur-platină, aur-paladiu Au-Pt/Au-Pd (metale nobile)
   • Coroane dentare total ceramice
   • Coroane dentare din ceramică pe suport remanium (Cr-Ni)
   • Inlay – Onlay (Plombele turnate)
   • Fațete dentare ceramice
   • RCR-uri (reconstituire corono-radiculară)
   • Gutiere pentru albire dentară și gutiere pentru bruxism
   • Proteze dentare speciale

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.