Despre velvet dental

Prin noile descoperiri stiintifice si tehnologice, ne bucuram ca putem oferi fiecarui pacient al clinicii stomatologice “Velvet Dental” tratamente de calitate, estetica si functional exceptionale

Luni-Vineri – 09:00 – 21:00
Sambata – 9:00 – 15:00
Duminica – Inchis

Orarul nostru

  Programează-te

  0722 453 012

  Luni-Vineri – 09:00 – 21:00
  Sambata – 9:00 – 15:00
  Duminica – Inchis

  Orarul nostru
  0722 453 012

   Programează-te

   Despre velvet dental

   Medicina dentara moderna ofera noi solutii terapeutice particularizate, cu avantaje estetice si functionale, pentru rezolvarea diferitelor situatii clinice cu care se confrunta un pacient. De la tratamentul cariei dentare, la corectari estetice fara afectarea suprafetelor dentare, pana la implanturi dentare cu integrare rapida cele mai noi metode de tratament sunt utilizate de specialistii clinicii stomatologice”Velvet Dental” in beneficiul pacientilor sai.

   In ultimii ani, se remarca implementarea conceptului de “clinica dentara”, in care pacientul este asistat si tratat de medici specialisti din diferite domenii ale medicinei dentare (chirurgie, implantologie, estetica dentara,parodontologie, endodontie, protetica dentara) beneficiind, inca de la prima consultatie, de asistenta personalizata in mod integrat. In cadrul Clinicii Velvet Dental, beneficiati de :Implanturi dentare, chirurgie BMF, fatete dentare cu si fara preparatie, lucrari protetice pe suport zirconiu, incrustatii ceramice, diferite aparate ortodontice (metalic, ceramic, safir, lingual), pentru indreptarea dintilor, igienizare profesionala, tratament de albire profesionala, tratamentul canalului radicular realizat sub microscop Zeiss.

   Prin noile descoperiri stiintifice si tehnologice, ne bucuram ca putem oferi fiecarui pacient al clinicii stomatologice “Velvet Dental” tratamente de calitate, estetica si functional exceptionale, aducand astfel un plus de sanatate, confort si incredere in viata lor. Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.