Despre VelvetDental

Prin noile descoperiri științifice și tehnologice, ne bucurăm că putem oferi fiecărui pacient al clinicii stomatologice “VelvetDental” tratamente de calitate, estetice și funcțional excepționale.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   Despre VelvetDental

   Medicina dentară modernă oferă noi soluții terapeutice particularizate, cu avantaje estetice și funcționale, pentru rezolvarea diferitelor situații clinice cu care se confruntă un pacient. De la tratamentul cariei dentare, la corectări estetice fără afectarea suprafețelor dentare, până la implanturi dentare cu integrare rapidă, cele mai noi metode de tratament sunt utilizate de specialiștii clinicii stomatologice”VelvetDental” în beneficiul pacienților săi.

   În ultimii ani, se remarcă implementarea conceptului de “clinică dentară”, în care pacientul este asistat și tratat de medici specialiști din diferite domenii ale medicinei dentare (chirurgie, implantologie, estetică dentară, parodontologie, endodonție, protetică dentară) beneficiind, încă de la prima consultație, de asistență personalizată în mod integrat. În cadrul Clinicii VelvetDental, beneficiați de :Implanturi dentare, chirurgie BMF, fațete dentare cu și fară preparație, lucrări protetice pe suport zirconiu, incrustații ceramice, diferite aparate ortodontice (metalic, ceramic, safir, lingual), pentru îndreptarea dinților, igienizare profesională, tratament de albire profesională, tratamentul canalului radicular realizat sub microscop Zeiss.

   Prin noile descoperiri științifice și tehnologice, ne bucurăm că putem oferi fiecărui pacient al clinicii stomatologice “VelvetDental” tratamente de calitate, estetice și funcțional excepționale, aducând astfel un plus de sănătate, confort și încredere în viață lor. Fii pacientul nostru, pentru că noi creăm zâmbete pentru toată viață!

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.