Preț implant dentar

Clinica stomatologică VelvetDental București este o clinică dedicată excelenței, cu o echipă de medici stomatologi cu experiență în implantologia dentară care vă oferă prețuri, la implanturi dentare, competitive.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   Preț implant dentar VelvetDental București

   IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI

   IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3500 LEI

   IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapidă (Elveția) 5500 LEI

   BONT PROTETIC INNO 500 LEI

   BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZĂ 500 LEI

   BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI

   BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI

   BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

   ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 16400 LEI

   ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 11600 LEI

   ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixă provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 30000 LEI

   ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 26500 LEI

   PROTEZĂ ACRIL STRUCTURĂ METAL CU SISTEME/ CAPSE/ ARCADĂ/ IMPLANT 7000 LEI

   PROTEZĂ PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

   Cât te costă un implant dentar?

   Medicii Clinicii stomatologice VelvetDental sunt la dispoziția Dvs. să vă lămurească cu orice informație suplimentară legată de cost (preț) precum și de procedurile urmate în cazul unui implant dentar.

   Clinica stomatologică VelvetDental București este o clinică dedicată excelenței, cu o echipă de medici stomatologi experimentați în implantologia dentară care vă oferă preturi la implanturi dentare competitive fară a compromite calitatea tratamentului sau sănătatea dentară a pacientului.

   Ofertele de prețuri la implanturi dentare implică utilizarea materialelor și a aparaturii de înaltă performanță, folosite și în clinicile de elită din străinătate, a laboratoarelor dentare moderne și a protocoalelor chirurgicale riguroase. Scopul clinicii VelvetDental București este acela de a obține zâmbetului perfect pentru pacienții săi, prin acordarea unui tratament dentar de înaltă calitate, disponibil la prețuri rezonabile. Implanturile dentare realizate de către echipa de medici stomatologi de la VelvetDental București sunt cu siguranță o investiție de valoare de luat în calcul pentru un zâmbet perfect și sănătos.

   Care sunt costurile unui implant dentar?

   Lista de preturi începe de la 2200 lei și include implanturile dentare, bonturile de vindecare, intervențiile chirurgicale, taxele de laborator și coroanele dentare finale. Implanturile dentare utilizate de medicii noștri pot fi achitate și în rate fară dobândă, cu cardul sau în numerar.

   Costul final al unui implant dentar de calitate poate fi furnizat cu exactitate numai după o evaluare medicală completă a pacientului. Nu ezitați să contactați echipa clinicii stomatologice Velvet Dental București care vă va oferi informații clare despre ofertele de prețuri la implanturi dentare și diferitele opțiuni disponibile.

   De la 2200 lei! Implanturile dentare folosite de medicii noștri pot fi achitate și în rate fară dobândă, cu cardul sau cash. Pentru un preț exact al unui implant dentar de calitate nu ezita să ne contactezi și soliciți o programare!

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.