Implant Dentar Straumann

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți.

Implant Dentar Straumann

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   Implant Dentar Straumann

   Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. El vă ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă. La ora actuală, implantul dentar Straumann se poziționează în vârful piramidei, acoperind toate ramurile implantologiei orale. Mai bine de acum jumătate de secol (anul 1954) se puneau bazele fabricii Straumann în inima micului sat elvețian Waldenburg. De atunci și până în prezent a urmat o cercetare continua și o dezvoltare permanentă a acestei structurii, astfel încât intre anii 1970-1990 Straumann devine lider mondial cu implanturile de osteosinteză.

   Anii de cercetare în care specialiștii au combinat și experimentat în laborator diferite metale precum oțelul, aluminiul și titanul au adus experiență cea mai vastă, astfel că în zilele noastre ne oferă o gamă foarte de variată de implanturi dedicate fiecărui caz clinic în parte. Chirurgul poate alege astfel soluția implantologică optimă, putând personaliza fiecare componentă în cadrul tratamentului.

   Ce tipuri de implanturi dentare ne pune la dispozitie Straumann și care sunt caracteristicile acestora?

   • Implantul dentar Straumann Soft tissue level: un implant de nivel tisular, conceput pentru a simplifica tratamentul. Procedura chirurgicală într -o singură etapă permite o traumă chirurgicală minimă, o recuperare mult mai rapidă, discomfort postoperator minim și un timp redus până la realizarea lucrarii protetice finale.
   • Implantul dentar Straumann Bone level: pentru un aspect cât mai estetic și mai natural. Linia Straumann Bone Level oferă o mare flexibilitate în tratament și soluții optime pentru pacienții cu exigențe deosebite în zonele estetice.
   • Implantul dentar Straumann Roxolid: ultima generație și cel mai performant implant al casei producatoare. Roxolid-ul este un material revoluționar, conceput special pentru utilizarea în implantologia dentară. Realizat dintr-un aliaj de titan-zirconiu, este mai rezistent decât titanul pur, cu o excelentă capacitate de osteointegrare. Această combinație de proprietăți este unică pe piață – nu există niciun alt aliaj metalic care sa unifice rezistență mecanică mare și osteoconductivitatea (dirijarea creșterii și regenerării osoase).

   Toate implanturile Straumann prezintă o suprafață tratată de tip SLA: moderat rugoasă ceea ce îi sporește suprafață de contact între os și implant , asigurandu-i o mai bună integrare. Datorită acestor proprietăți este redusă foarte mult perioada de vindecare postoperatorie, de la 3-6 luni la 1 lună și jumătate, până când implantul poate realiza coroana definitivă. La ora actuală este cea mai rapidă și sigură perioadă de integrare a unui implant.

   În concluzie, puteam afirma că suprafață de tip SLA este una ditre cele mai documentate științific în domeniul implantologiei orale.

   Rata de succes a implanturilor ce au fost protezate după o perioada de 6 săptămâni este foarte ridicată (97-100 %) pe o perioada de 5 ani. Și după 10 ani, rata de supraviețuire a rămas tot la 97%. Suprafață de tip SLA a fost modificată din punct de vedere chimic în vederea îmbunătățirii acestui material excelent. Ultima generație combină rezultatele extraordinare obținute în implantologie cu o rată de supraviețuire pe termen lung demonstrată prin studii clinice.

   Programeză-te acum la un specialist în implantologie pentru a afla mai multe informații despre implantul dentar Straumann.

   Tel: 0728 326 438

   Prețuri

   IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI

   IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3500 LEI

   IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapidă (Elveția) 5500 LEI

   BONT PROTETIC INNO 500 LEI

   BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZĂ 500 LEI

   BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI

   BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI

   BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

   ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 16400 LEI

   ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 11600 LEI

   ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixă provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 30000 LEI

   ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 26500 LEI

   PROTEZĂ ACRIL STRUCTURĂ METAL CU SISTEME/ CAPSE/ ARCADĂ/ IMPLANT 7000 LEI

   PROTEZĂ PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

   Implanturile noastre

   Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. El va ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă.

   Implanturi

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.