Fast & fixed implant dentar, dinți ficși într-o singură zi!

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți.

Fast & fixed implant dentar, dinți ficși într-o singură zi!

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   FAST & FIXED IMPLANT DENTAR, DINȚI FICȘI ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

   Clinica stomatologică VelvetDental București se află printre clinicile stomatologice care realizează cea mai modernă și sigură metodă de reconstrucție totală a danturii: metoda Fast & Fixed sau cum puteți obține dinți ficși într-o singură zi. Aceasta este o alternativă modernă excelentă la protezele mobile.

   Metoda Fast & Fixed presupune extracția, refacerea osului, inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării fixe într-o singură zi, astfel încă pacienții vor putea avea dinți ficși cu care pot mânca imediat după intervenție.

   Implanturile sunt inserate în așa fel încât lucrarea protetică să poată fi fixată cu succes chiar și acolo unde structurile naturale ale maxilarului au fost erodate după ani de zile de purtare a protezelor mobile.

   Deci, chiar și acolo unde este posibil să fie necesară o grefă osoasă pentru a plasa implanturi și coroane dentare tradiționale, de obicei se poate evita acest lucru cu sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed care oferă pacienților un set complet funcțional de dinți ficși, într-un timp foarte scurt.

   Cum se desfășoară metoda Fast & Fixed?

   După consultul inițial, medicul dentist specialist va stabili care este planul de tratament potrivit pentru pacient, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze și care este costul total al intervenției chirurgicale. În comparație cu implanturile dentare tradiționale, metoda Fast & Fixed este mai puțin invazivă și se poate recomanda pacienților cu dinți afectați de boala parodontală, pacienților care şi-au pierdut toți dinții, pacienților care au dinți irecuperabili și purtătorilor de proteze dentare tradiționale.

   În ziua intervenției chirurgicale, medicul dentist specialist va insera 6 implanturi dentare pe arcada superioară și 4 implanturi dentare pe arcada inferioară, și, apoi, lucrarea protetică provizorie fixă.

   Va funcționa metoda Fast & Fixed pentru mine?

   Implantologia dentară, o parte esențială a acestui proces stomatologic, face acum parte din stomatologia principală, cu rate de succes mai mari de 97%. Dacă sunt îngrijite corect, implanturile pot dura mulți ani și oferă o alternativă extrem de funcțională și estetică la protezele dentare și dinții lipsă. Așadar, dacă sunteți un candidat ideal pentru metoda Fast & Fixed, șansele sunt că veți putea beneficia de dinți ficși într-o singură zi. Acest lucru vă va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.

   Programați-vă la un consult la unul dintre specialiștii în implantologie VelvetDental pentru a vă restabili zâmbetul și încrederea.

   0728 326 438 sau 0722 453 012

   Prețuri

   IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI

   IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3500 LEI

   IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapidă (Elveția) 5500 LEI

   BONT PROTETIC INNO 500 LEI

   BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZĂ 500 LEI

   BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI

   BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI

   BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

   ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 16400 LEI

   ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 11600 LEI

   ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixă provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 30000 LEI

   ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 26500 LEI

   PROTEZĂ ACRIL STRUCTURĂ METAL CU SISTEME/ CAPSE/ ARCADĂ/ IMPLANT 7000 LEI

   PROTEZĂ PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

   Implanturile noastre

   Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. El va ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă.

   Implanturi

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.