Implant Dentar Alpha Bio

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje, ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți.

Implant Dentar Alpha Bio

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje, ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   Implant Dentar Alpha Bio

   Implantul dentar Alpha Bio este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, urmând că pe acest suport artificial, să se realizeze ulterior coroana dentară definitivă. De 28 ani, compania Alfa-Bio se ocupă cu studii clinice bine documentate, devenind un lider în curs de dezvoltare pentru producerea și comercializarea de implanturi dentare. Este una din primele firme de implanturi care a pătruns pe piață din Romania și, cel mai probabil, se poate lăuda cu numărul cel mai mare de implanturi puse, cel puțin pe teritoriul țării noastre.

   Nu de mult timp, firma a fost achiziționată de Nobel-Biocare, unul din coloșii implantologiei la nivel mondial, concurentul principal al implanturilor Straumann. Această fuziune s-a dovedit extrem de benefică pentru implanturile Alfa-Bio, care beneficiază de toată experiență și inovația firmei Nobel, ce datează încă din anul 1965.

   Gama de implanturi Alfa-Bio este extrem de variată, dar cel mai nou și revoluționar este implantul NeO. NeO este următoarea generaţie a implantului său original, cu spirală. Un produs bazat pe mai mult de 28 de ani de experienţă dovedită clinic ce înrădăcinează valorile companiei precum: calitate înaltă, inovaţie, cea mai bună valoarea cost/ produs şi nu în ultimul rând, simplitate.

   NeO este un implant de ultimă generaţie care poate penetra şi naviga foarte uşor în interiorul osului, mentinandu-l în acelaşi timp. Acest implant transformă chiar şi cele mai complicate cazuri clinice în unele simple având fiabilitate şi rezultate estetice pe termen lung.

   Implantul NeO este cilindric, autofiletant, realizat dintru-un aliaj de titan, aluminiu și vanadiu; un material extrem de rezistent, durabil și extrem de biocompatibil cu organismul uman. Ani de cercetare și dezvoltare intensă au permis companiei Alpha-Bio Tec să dezvolte o suprafața NANOTEC, superioară celorlalte tipuri de implanturi pentru o integrare osoasă optimizată. Suprafață NANOTEC este realizată printr-un proces complex de sablare de particule mari și gravare cu acid. Acest proces unic creează o structura dimensională (3D), permițând astfel o absorbție mai intensă de sânge și plasmă în locul unde implantul este plasat. Micro – proprietățile structurii și rugozitatea suprafeței implantului creat de procesul de sablare și gravare cu acid, influențează foarte mult capacitatea de a se lega cu osul nativ. Îi îmbunătățesc contactul inițial cu osul crescandu-i semnificativ integrarea și stabilitatea în os.

   Acest tip de suprafață îi coferă implantului Alfa-Bio următoarele avantaje:

   • mici spire tăietoare ce nu traumatizează
   • presiune redusă asupra osului
   • menținere imbunătățită a osului
   • stabilitate iniţială ridicată
   • eficienţă mărită fără a stresa structurile organismului
   • stabilitate primară crescută, în toate tipurile de os (atât în osul moale, cât şi în cel dur)
   • suprafaţă mai mare de contact între implant şi os
   • ancorare fermă şi puternică

   Programeza-te acum la un specialist în implantologie pentru a primi mai multe informații despre implantul dentar Alpha Bio.

   Prețuri

   IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI

   IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3500 LEI

   IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapidă (Elveția) 5500 LEI

   BONT PROTETIC INNO 500 LEI

   BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZĂ 500 LEI

   BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI

   BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI

   BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

   ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 16400 LEI

   ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 11600 LEI

   ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixă provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 30000 LEI

   ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 26500 LEI

   PROTEZĂ ACRIL STRUCTURĂ METAL CU SISTEME/ CAPSE/ ARCADĂ/ IMPLANT 7000 LEI

   PROTEZĂ PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

   Implanturile noastre

   Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. El va ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă.

   Implanturi

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.