Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti.

Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti.

  Programează-te

  0722 453 012
  0722 453 012

   Programează-te

   Implant Dentar Megagen – AnyRidge

   Este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, urmând că pe acest suport artificial, să se realizeze ulterior coroana dentară definitivă.

   Implanturile dentare Megagen au luat naștere în 2002, că o subsidiară a grupului MÎNEC (MegaGen International Network of Education & Clinical research) în Korea. De atunci firma se perfecționează an de an, ajungând să aibă în ziua de astăzi una din gamele cele mai complexe și inovatoare în domeniul implantologiei dentare. Din gama de implanturi pe care Megagen le propune, Any-Ridge reprezintă implantul secolului 21, fară doar și poate cel mai performant model, indicat în majoritatea situațiilor clinice. Any-ridge este primul implant ce a introdus conceptual de design cu spire progresive, adoptat ulterior și de alte case producătoare.

   La ce se referă acest concept?

   La faptul că, diametrul spirelor din care este alcătuit, nu e egal pe toată lungimea lui, fapt ce îi conferă o mai bună stabilitate în os. La vârf, spirele implantului Megagen sunt mai mici, devenind progresiv mai mari spre porțiunea superioara care se fixează în osul cortical (primar). Aceasta zona fiind prima, trebuie păstrată intacta fiind deosebit de importanta pentru stabilitatea în timp a implantului.

   Implantul dentar Any-Ridge este de asemenea autofiletant, cu spire tăietoare, ce îi conferă o deosebita stabilitate în momentul introducerii în os. Design-ul spirelor subțiri, dar foarte active în același timp, ne permite o inserare la forțe mici (torque redus) și astfel nu stresam fibrele osoase; vindecarea se produce fară stres cât mai aproape de condițiile naturale și fară modificări. Această proiectare și design unic, îi permite implantului posibilitatea de a avansa în os într-un mod blând, condensând în același timp fibrele osoase și conferind impalntului o foarte bună stabilitate în timp. Suprafață externa a implantului Any-ridge folosește tehnologia Xpeed – un strat subțire (nanolayer) de ioni de calciu ce activează celulele osului nativ limitând astfel necesitatea adițiilor osoase.

   Megagen se ocupă de ani de zile și de cercetare medicală avansată și de studii celulare, fapt ce a condus la dezolvare umei game de implanturi extrem de performante aflandu-se în prezent în primii 5 producători la nivel mondial.

   PROFITĂ ȘI FĂ-ȚI O PROGRAMARE LA NUMĂRUL DE TELEFON: 0728326438

   Prețuri

   IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI

   IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3500 LEI

   IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapidă (Elveția) 5500 LEI

   BONT PROTETIC INNO 500 LEI

   BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZĂ 500 LEI

   BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI

   BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI

   BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

   ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 16400 LEI

   ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 11600 LEI

   ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixă provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 30000 LEI

   ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 26500 LEI

   PROTEZĂ ACRIL STRUCTURĂ METAL CU SISTEME/ CAPSE/ ARCADĂ/ IMPLANT 7000 LEI

   PROTEZĂ PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

   Implanturile noastre

   Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. El va ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă.

   Implanturi

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.