Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti.

Luni-Vineri – 09:00 – 21:00
Sambata – 9:00 – 15:00
Duminica – Inchis

Orarul nostru

  Programează-te

  0722 453 012

  Luni-Vineri – 09:00 – 21:00
  Sambata – 9:00 – 15:00
  Duminica – Inchis

  Orarul nostru
  0722 453 012

   Programează-te

   Implant Dentar Megagen – AnyRidge

   Este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, urmand ca pe acest suport artificial, sa se realizeze ulterior coroana dentara definitiva.

   Implanturile dentare Megagen au luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MINEC (MegaGen International Network of Education & Clinical research) in Korea. De atunci firma se perfectioneaza an de an ajungand sa aiba in ziua de astazi una din gamele cele mai complexe si inovatoare in domeniul implantologiei dentare. Din gama de implanturi pe care Megagen le propune, Any-Ridge reprezinta implantul secolului 21, fara doar si poate cel mai performant model, indicat in majoritatea situatiilor clinice. Any-ridge este primul implant ce a introdus conceptual de design cu spire progresive, adoptat ulterior si de alte case producatoare.

   La ce se refera acest concept?

   La faptul ca, diametrul spirelor din care este alcatuit, nu e egal pe toata lungimea lui, fapt ce ii confera o mai buna stabilitate in os. La varf, spirele implantului Megagen sunt mai mici, devenind progresiv mai mari spre portiunea superioara care se fixeaza in osul cortical (primar). Aceasta zona fiind prima, trebuie pastrata intacta fiind deosebit de importanta pentru stabilitatea in timp a implantului.

   Implantul dentar Any-Ridge este de asemenea autofiletant, cu spire taietoare, ce ii confera o deosebita stabilitate in momentul introducerii in os. Design-ul spirelor subtiri dar foarte active in acelasi timp ne permite o inserare la forte mici (torque redus) si astfel nu stresam fibrele osoase; vindecarea se produce fara stres cat mai aproape de conditiile naturale si fara modificari. Aceasta proiectare si design unic, ii permite implantului posibilitatea de a avansa in os intr-un mod bland, condensand in acelasi timp fibrele osoase si conferind impalntului o foarte buna stabilitate in timp. Suprafata externa a implantului Any-ridge foloseste tehnologia Xpeed – un strat subtire (nanolayer) de ioni de calciu ce activeaza celulele osului nativ limitand astfel necesitatea aditiilor osoase.

   Megagen se ocupa de ani de zile si de cercetare medicala avansata si de studii celulare, fapt ce a condus la dezolvare umei game de implanturi extrem de performante aflandu-se in prezent in primii 5 producatori la nivel mondial.

   PROFITA SI FA-TI O PROGRAMARE LA NUMARUL DE TELEFON: 0728326438

   Prețuri

   IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI

   IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3200 LEI

   IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapidă (Elveția) 5000 LEI

   BONT PROTETIC INNO 500 LEI

   BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZĂ 500 LEI

   BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI

   BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI

   BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI

   BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

   ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 16400 LEI

   ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteză acril provizorie) 11600 LEI

   ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixă provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 30000 LEI

   ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, încărcare imediată) – tehnologie digitală 26500 LEI

   PROTEZĂ ACRIL STRUCTURĂ METAL CU SISTEME/ CAPSE/ ARCADĂ/ IMPLANT 7000 LEI

   PROTEZĂ PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

   Implanturile noastre

   Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și alte aliaje ce se introduce în os, având rolul de a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. El va ține loc de rădăcină, urmând ca pe acest suport artificial să se realizeze coroana dentară definitivă.

   Implanturile

   Programează-te la unul din doctorii noștri.

   Te așteptăm cu servicii personalizate.