Indiferent dacă iei în considerare opțiunea de înlocuire a dinților cu implanturi dentare în București sau în oricare alt oraș din țară, nu se poate nega faptul că acestea oferă cea mai bună soluție pentru dinții ireparabili sau cei lipsă. Deci, care sunt avantajele implanturilor dentare și de ce sunt o alegere atât de bună?

Cel mai apropiat lucru de dinții naturali, sănătoși.

Implanturile dentare sunt puternice și stabile și nu numai că arată ca dinții naturali, ci și se simt și funcționează în același mod.

Soluție pe termen lung.

Soluțiile de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele și punțile convenționale au o durată de valabilitate de cel mult 5-10 ani înainte de a avea nevoie de înlocuire, în timp ce implanturile dentare pot avea nevoie de mici ajustări periodice cu potențialul să dureze mai mult de 40 de ani, dar cu condiția ca acestea să fie îngrijite în mod corespunzător.

Ajută la prevenirea pierderii osoase.

Un dinte pierdut poate determina resorbția progresivă a osului care înconjura rădăcina acestuia și, în timp, acest lucru poate duce la pierderi osoase semnificative. Implanturile preiau rolul unei rădăcini de dinți și stimulează osul maxilarului menținându-l ferm și sănătos.

Păstrează structura facială.

Lipsa dinților poate provoca deformarea formei maxilarului, prin urmare și trăsăturile fizionomice odată armonioase. Implanturile dentare ajută la păstrarea structurilor faciale care duc la o față mai plină și la un aspect mai tineresc.

Soluție permanentă.

Spre deosebire de protezele care trebuie îndepărtate noaptea pentru curățare, implantul dentar rămâne în gură și nu într-o ceașcă noaptea. În plus, sunt eliminate din start grijile legate de alunecare și cădere asociate cu proteza dentară, iar îngrijirea implanturilor se face la fel ca pentru dinții naturali, prin periaj periodic și ață dentară.

Mai previzibil.

Implanturile dentare au o rată bună a succesului, fiabilității și longevității și sunt adesea considerate un tratament mai previzibil decât alte reparații dentare sau tratamente de înlocuire, incluzând terapia canalului radicular, punțile convenționale și proteza dentară.

Clinica stomatologică VelvetDental este o clinică dedicată excelenței, muncii în echipă, dezvoltării personale și onestității pentru ca fiecare pacient în parte să beneficieze de îngrijirea dentară pe care o merită.