Cum alegem un implant dentar?Este foarte important să avem dinți frumoși și sănătoși, indiferent de vârsta sau de activitatea pe care o avem. Încă de când suntem mici suntem învățați să ne spălam pe dinți și să avem mare grijă de ei, dar din diferite motive ajungem la medicul stomatolog. Indiferent de problema pe care o avem, fie că ne doare o măsea sau avem gingia inflamată, este bine să nu amânăm vizita la medicul stomatolog. În cazul în care deja avem probleme serioase, cum ar fi cariatul sau pierderea unui dinte vizita la cabinet este obligatorie. Din diferite motive, unii oameni au nevoie de un implant dentar. Daca si-au pierdut dintele din motive de sănătate sau din lipsa unei igiene orale, implantul dentar este varianta optimă pentru a avea dantură completă și sănătoasă.

Medicina stomatologică a evoluat mult în ultimii ani, prin urmare este destul de greu  sa stii ce implant este cel mai potrivit pentru tine, dar cu ajutorul unui specialist poți lua decizia cea mai bună. Pentru cei care nu știu, implantul dentar este un șurub din titan, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui. Practic, acesta este baza unui dinte. In clinica stomatologica Velvet Dental gasiti 3 tipuri de implant dentarAlpha Bio, Megagen și Straumann. Fiind vorba despre o intervenție chirurgicală este nevoie să vă faceți o serie de analize de sănătate. Cei mai mulți pacienți care au trecut prin această intervenție spun că au simțit un ușor discomfort la aproximativ o ora de la inserarea implantului, dup ace anestezia trece.

Când vine vorba de implant dentar nu este momentul să ne zgârcim, până la urmă este vorba despre sănătatea noastră. Totodată, toți ne dorim să facem o investiție pe termen lung, de care să ne bucurăm cu mare drag.

 Velvet Dental București îți stă la dispoziție pentru orice nelămurire ai avea, iar un specialist în domeniu te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea dinților tăi.