Clinica stomatologică Velvet Dental București se află printre clinicile stomatologice care realizează cea mai modernă și sigură metodă de reconstrucție totală a danturii: metoda Fast & Fixed sau cum puteți obține dinți ficși într-o singură zi. Aceasta este o alternativă modernă excelentă la protezele mobile.

Metoda Fast & Fixed presupune extracția, refacerea osului, inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării fixe într-o singură zi, astfel încă pacienții vor putea avea dinți ficși cu care pot mânca imediat după intervenție.

Implanturile sunt inserate în așa fel încât lucrarea protetică să poată fi fixată cu succes chiar și acolo unde structurile naturale ale maxilarului au fost erodate după ani de zile de purtare a protezelor mobile.

Deci, chiar și acolo unde este posibil să fie necesară o grefă osoasă pentru a plasa implanturi și coroane dentare tradiționale, de obicei se poate evita acest lucru cu sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed care oferă pacienților un set complet funcțional de dinți ficși, într-un timp foarte scurt.

Cum se desfășoară metoda Fast & Fixed?

După consultul inițial, medicul dentist specialist va stabili care este planul de tratament potrivit pentru pacient, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze și care este costul total al intervenției chirurgicale. În comparație cu implanturile dentare tradiționale, metoda Fast & Fixed este mai puțin invazivă și se poate recomanda pacienților cu dinți afectați de boala parodontală, pacienților care şi-au pierdut toți dinții, pacienților care au dinți irecuperabili și purtătorilor de proteze dentare tradiționale.

În ziua intervenției chirurgicale, medicul dentist specialist va insera 6 implanturi dentare pe arcada superioară și 4 implanturi dentare pe arcada inferioară, și, apoi, lucrarea protetică provizorie fixă. 

Va funcționa metoda Fast & Fixed pentru mine?

Implantologia dentară, o parte esențială a acestui proces stomatologic, face acum parte din stomatologia principală, cu rate de succes mai mari de 97%. Dacă sunt îngrijite corect, implanturile pot dura mulți ani și oferă o alternativă extrem de funcțională și estetică la protezele dentare și dinții lipsă. Așadar, dacă sunteți un candidat ideal pentru metoda Fast & Fixed, șansele sunt că veți putea beneficia de dinți ficși într-o singură zi. Acest lucru vă va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.

Programați-vă la un consult la unul dintre specialiștii în implantologie Velvet Dental pentru a vă restabili zâmbetul și încrederea 0728 326 438 sau 0722 453 012.